L’ENTRENADOR PERSONAL A WELLNESS MOLINS

Home / Fitness / L’ENTRENADOR PERSONAL A WELLNESS MOLINS
L’ENTRENADOR PERSONAL A WELLNESS MOLINS

L’ENTRENADOR PERSONAL A WELLNESS MOLINS

Avui en dia hi ha una estreta relació entre salut i esport. L’exercici personalitzat és una opció que cada vegada té més adeptes pels avantatges que suposa. Ja no es tracta de fer esport, sinó de fer exercicis específics i adreçats de forma individualitzada. És a dir, li expliquem a l’entrenador què volem aconseguir, i aquest ens marca unes pautes i rutines per aconseguir el repte proposat. El que ens indiqui és personal, només per nosaltres, ja que es tenen en compte molts factors. Per anar bé, l’entrenador recomanarà:

. Tipus d’activitat: Treballar la resistència aeròbica, la força/resistència i la flexibilitat.
. Freqüència: Entre 3 i 5 dies a la setmana.
. Durada: Entre 30 i 60 minuts.
. Intensitat: Entre el 55% i el 60% en tots els aspectes (és la zona cardíaca de seguretat).

Com sabeu, Wellness Molins ofereix aquest servei tant a terra com a aigua (gimnàs o piscina). Podeu combinar i utilitzar ambdós serveis i així sabreu com treballar als dos espais. Perquè està molt bé venir a nedar o utilitzar la sala de màquines. ¿No creieu que seria millor encara si sabéssiu quines màquines us poden anar bé? O si potser ¿seria millor caminar dins l’aigua amb turmelleres o nedar? Obtindreu resultats pràcticament immediats i treballareu en un ambient òptim, ja que hem de fer que aconseguiu l’objectiu. Es pot tractar d’una rehabilitació, d’una tonificació… o simplement de saber com treballar saludablement… Us explicarem com heu de donar significat a cada moviment, interpretarem el vostre esquema corporal, és a dir, imatge corporal, imatge motriu, imatge que es té un mateix, i la forma corporal. Us asseguro, que l’entrenament, modificarà i, millorarà la condició física i el vostre estat fisiològic Aprendreu molt més del que us imagineu!

Cada persona té característiques pròpies, des del punt de vista antropomètric, funcional, motor, psicològic, d’adaptació, amb una capacitat de reacció de l’organisme completament diferent. Per això és efectiva la individualització. El programa que realitzarà l’entrenador personal (EP) s’adequarà als vostres costums, gustos, necessitats, aptituds i objectius amb la finalitat d’obtenir els màxims beneficis.

Entrenador personal: funcions i competències

L’entrenador personal s’ha d’encarregar de tres funcions molt relacionades entre elles:
– Avaluar les condicions físiques del client, els canvis físics que es donen durant el procés i finalment, avaluar els resultats.
– Planificar un programa d’exercicis que sigui exclusiu per les necessitats i objectius que li han demanat.
– Ajustar les sessions planificades a cada individu.
Els beneficis de fer exercici físic els hem esmentat en altres articles, però us en citaré alguns:
– Obliga al cos a absorbir més oxigen per repartir-lo entre els músculs i teixits.
– L’oxigen millora la combustió dels aliments i conseqüentment la producció d’energia.
– Optimitza la capacitat pulmonar
– El cor guanya potència i resisteix més la fatiga
– Estimula el reg en el cervell
Entre d’altres…
Atenent a tots aquests beneficis, no és millor estar ben assessorats? Els nostres entrenadors personals us proporcionaran, a més, la motivació, autoestima i seguretat necessàries en tot el procés. Veureu que anar al gimnàs o a la piscina és treballar per un mateix. Sigui per la finalitat que sigui, per veure’t bé, perquè surts d’una operació, per saber com treballar adequadament… t’assessorem. Pregunta pel teu ENTRENADOR PERSONAL.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.