Massatges

Home / Estètica / Massatges

Massatge a Wellness Molins

Massatge que s’aplica per a millorar la funció circulatòria, recuperar mobilitat, alleugerir o reduir el dolor. Proporciona relaxació, benestar i ajuda a reduir el nivell d’estrès.

Temps: 30 min / 45 min / 1 h
Preu:  32,00€ / 39,00€ / 45,00€

Consisteix en una sèrie de maniobres manuals superficials, que activen el funcionament del sistema limfàtic, afavorint l’eliminació de líquid acumulat i l’edema. Aquesta tècnica està indicada en casos de persones amb retenció de líquids, insuficiència limfàtica, hematomes postoperatoris o cel·lulitis.

Temps: 45 min / 1 h
Preu:  41,00€ / 48,00€

Un dels massatges més relaxants que puguis provar. Un tractament amb pedres de basalt calentes i fredes que t’ajudaran a relaxar la musculatura en tensió, arribant a les capes més profundes i així aconseguir que relaxis completament el teu cos.

Temps: 1 h
Preu:  50,00€

D’orígens asiàtics, combina diferents tècniques de massatge amb finalitat relaxant. Indicat per alleugerir les tensions musculars a la zona de les espatlles, cap i coll; o per a persones amb migranyes i cefalees.

Temps: 15 min
Preu:  21,00€

Tens molta feina i portes un ritme que no et deixa temps per parar?
Desconnecta i posa’t a les nostres mans. Hi ha poques coses que t’alliberin tant de l’estrès com un massatge relaxant. Si ho proves, segur que repetiràs.

 

Temps: 30 min / 45 min / 1 h 
Preu: 32,00€ / 39,00€ / 45,00€