Micropigmentació

Home / Estètica / Micropigmentació

Micropigmentació a Wellness Molins

Les celles són un important element estètic que contribueix de forma decisiva en l’expressivitat i l’equilibri del rostre. Amb la micropigmentació de celles es corregeixen asimetries o imperfeccions i es substitueix el pèl perdut, redissenyant si és necessari la forma de les celles perquè s’adaptin a les faccions. Dibuixem acuradament pèl a pèl per aconseguir recrear el més fidelment possible l’aspecte natural de la cella.

L’objectiu de la micropigmentació als ulls és augmentar òpticament el volum de les pestanyes per aconseguir més expressivitat i intensitat en la mirada. Sempre es tenen en compte els trets de la persona per potenciar-ne la bellesa i l’aspecte natural.

Els llavis són el punt més sensual de la nostra cara. Definint el contorn dels llavis amb la micropigmentació, s’aconsegueix corregir asimetries i crear un efecte òptic de volum, utilitzant tonalitats suaus per aconseguir resultats naturals.

L’objectiu és camuflar cicatrius post operatòries. En el cas de les arèoles mamaries,pigmentant de forma parcial o total l’arèola, corregint asimetries entre tots dos pits o, senzillament, donant color.