Anesi T3

Home / Anesi T3
Anesi T3

ANESI T3

ANESI T3 és el primer concepte de cosmetologia que compta amb totes les tecnologies que ofereixen els aparells d’estètica del segle XXI.

La tecnologia estètica, a més de ser molt eficaç, té l’avantatge de ser adaptable a qualsevol necessitat de la pell amb el tractament adequat. Anesi T3 es constitueix com un equip d’aparells que està revolucionant el món de la bellesa, que respon a les teves necessitats i que uneix les 8 tecnologies de l’estètica actual. Et parlem de les tecnologies avantguardistes i tot el que poden fer per la teva pell.

Tractaments:

 • Dermosucció
  Tècnica estètica que consisteix en una aspiració controlada per aconseguir una pell més tensa, farcida, descongestionada. També per remodelar i elevar contorns tant facials com corporals, i fins i tot per omplir arrugues, cicatrius recents, tractar estries, zones edematoses … Una tècnica d’allò més avantguardista per a tractaments corporals i facials.
 • Cavitació / Infrarojos
  Els infrarojos es valen d’una radiació invisible que escalfa les zones on hi ha greix acumulat. La cavitació consisteix en una sèrie d’ones de baixa freqüència que provoquen un alliberament d’aquest greix, remodelant els teixits.
  Les dues tècniques s’apliquen en tractaments corporals per afinar l’aspecte de la pell de taronja, remodelar els contorns corporals i atorgar-li a la pell un aspecte més jove i llis en general.
 • Radiofreqüència
  Mitjançant aquest corrent d’alta freqüència es fomenta la formació de nou col·lagen i elastina. El veritable lífting sense cirurgia amb efectes immediats!
  La radiofreqüència és vàlida per a tractaments corporals i facials, perquè combat el despenjament de la pell, la flacciditat, les arrugues i les adipositats corporals acumulades per a una pell i una figura més definides i reafirmades.
 • Oxiabrasió
  L’oxiabrasió és una sofisticada aerosolització no invasiva i molt estimulant que remou les cèl·lules mortes i la brutícia alhora que calma, hidrata i oxigena la pell. Tracta les pells intoxicades, envellides, seques i esquerdades. També és apta per a cutis sensibles, grassos, acneics i inflamats.
 • Microdermoabrasió amb punta de Diamant
  És una exfoliació intensa i controlada, amb un sistema de buit que allisa i estimula la pell, aspirant tant brutícia com cèl·lules mortes. En tractaments corporals i facials, tracta pells rugoses, engrossides, envellides, greixoses, impures, amb porus dilatats o taques.
 • Espàtula ultrasònica
  L’espàtula realitza un peeling ultrasònic, el qual afavoreix el despreniment de la brutícia i de les cèl·lules mortes.
  S’utilitza per netejar qualsevol pell que necessiti una dosi d’higiene, és a dir: pells amb barbs, obstruïdes o amb to irregular.
 • Mesoteràpia virtual 3G
  La mesoteràpia virtual afavoreix l’absorció dels actius fins a les capes més profundes de la pell.
  Va bé per potenciar els efectes dels productes que s’apliquin posteriorment, als quals se sumen una pell més jove, hidratada, nodrida i amb una millora excepcional pel que fa a la seva coloració.