Eliminació de Taques

Home / Eliminació de Taques

Eliminació de Taques

Les taques a la pell són una de les alteracions que tenen més impacte negatiu en l’estètica facial. Quan hi ha una taca marró per excés de pigment parlem d’hiperpigmentació i poden ser de diferents tipus: els lentígens i el melasma. Les taques afecten pràcticament tota la població a partir de certa edat i donen un aspecte més envellit. Hi ha diferents opcions de tractaments eficaços i segurs. Serà fonamental triar el tractament més adequat per a cada cas per obtenir els millors resultats.

Els lentígens apareixen generalment en àrees exposades al sol (cara, escot, dors de mans, cames o avantbraços, zona d’espatlles). Solen ser múltiples. No piquen. No desapareixen a l’hivern (a diferència de les pigues) i no són lesions malignes (a diferència del lentigen maligne que ja es tracta d’una lesió cancerígena el tractament serà quirúrgic.
El làser Neodimi Q_Switched ens permet eliminar les taques a la pell per la qual cosa s’empra amb excel·lents resultats És el tractament més innovador, actual i efectiu.