Farcits e Implants

Home / Farcits e Implants
Farcits e Implants

Farcits e Implants

L’envelliment normal de la nostra pell s’agreuja a causa de l’exposició solar, l’hàbit de fumar, una aportació dietètica i d’aigua inadequades, la manca continuada de son, i l’absència de cosmètics per tenir-ne cura. Per contrarestar els efectes dels factors esmentats, podem recórrer a la infiltració de diversos materials que ajuden a la pell a recuperar el seu bon aspecte. La Bioplàstia és una tècnica de rejoveniment facial que aconsegueix realitzar correccions estètiques de remodelació de la cara, realitzant implants en determinades zones per omplir, aixecar, definir o modificar trets i volums sense necessitat de cirurgia.
Fem servir diferents productes: àcid Hialurònic, Hidroxiapatita càlcica, sempre de marques i amb totes les garanties de seguretat.
L’elecció del tractament dependrà de les característiques específiques de cada pacient.

Àcid Hialurònic

L’àcid Hialurònic, primer material emprat en medicina estètica per millorar l’aspecte i la funció dels teixits, ens permet restaurar l’equilibri d’hidratació, millorar l’estructura de la pell i la seva elasticitat i fermesa, actuant com una reserva d’hidratació de llarga durada.

Hidroxiapatita càlcica

L’Hidroxiapatita càlcica activa els fibroblasts per a la producció de col·lagen i elastina i estimular la formació de nous vasos sanguinis a la zona, millorant la circulació i amb això l’aportació d’oxigen i nutrients.

Especialment recomanat per a persones majors de 45 anys i se sol realitzar en dues sessions separades per uns 15 dies. Cada sessió dura aproximadament una hora. Durant el temps que dura el tractament és recomanable evitar l’exposició directa al sol, emprat protecció solar. Després de cada sessió pot aparèixer un lleuger enrogiment, inflor o petit hematoma després de la microinjecció, que desapareixeran de seguida. És una tècnica mínimament invasiva, pel que és possible realitzar vida normal només acabar cada sessió. La Bioplàstia té el principal objectiu de recuperar volum a la cara. L’efecte sol durar entre 12 i 18 mesos.