Greix localitzat

Home / Greix localitzat
Greix localitzat

Greix localitzat

Una persona pot acumular dipòsits de greix en una zona determinada, sense per això tenir sobrepès. Depenent de la constitució, edat o sexe, el greix sol localitzar-se en malucs, cartutxeres, genolls, abdomen, esquena, braços i fins i tot papada.

A Wellness Molins, amb un diagnòstic previ, t’assessorarem per obtenir els millors resultats aplicant el tractament adequat en cada cas:

  • Mesoteràpia, per la qual s’apliquen microinjeccions, de substàncies homeopàtiques que dissolen els dipòsits de greix, a la zona afectada. Aquest tractament ofereix altres beneficis per a problemes circulatoris menors i prevé la formació de cel·lulitis i la retenció de líquids.
  • Radiofrequència amb Anesi T3, tractament conegut com el lifting sense cirurgía amb efectes immediats. Combat el despenjament de la pell, la flacciditat, les arrugues i les adipositats corporals acumulades per a una pell i una figura més definides i reafirmades.
  • Futura Pro Ultratone®, dispositiu de bio-electroestimulació que utilitza 12 tipus de corrents, que impedeix i retarda la degeneració de les fibres musculars.