Mesoteràpia Corporal

Home / Mesoteràpia Corporal
Mesoteràpia Corporal

Mesoteràpia Corporal

El tractament estètic mitjançant mesoteràpia corporal consisteix en la injecció intradèrmica de substàncies amb propietats lipolítiques i reafirmant. Aquestes petites injeccions són múltiples i es realitzen a una profunditat mínima d’uns 4 mil·límetres. D’aquesta manera, es dipositen mínimes dosis de producte i s’ataquen els dipòsits de greix localitzats. Aquesta tècnica resulta beneficiosa per combatre el greix localitzat tant per l’acció farmacològica del producte que s’utilitza com per l’acció mecànica del microtraumatisme que suposen les microinjeccions.

ALIDYA®

És el primer dispositiu injectable específicament indicat per a la prevenció i tractament de la Cel·lulitis aconseguint grans resultats. Tractament mitjançant una senzilla tècnica de mesoteràpia sense necessitat d’anestèsia, ja que és pràcticament indolor.

Per a uns resultats òptims es recomanen 1 sessió per setmana durant 5 setmanes i posteriorment 1 sessió cada 15 dies. Els resultats comencen a ser visibles a partir de la 3a sessió.

Prostolane

Mitjançant petites puncions Prostolane genera de forma natural un procés de lipòlisi en el teixit adipós, induint la mobilització del greix que serà eliminada de forma gradual a través del fetge i canals limfàtics.
Les zones idònies per a l’aplicació de Prostolane són Cara (Doble Mentó o Papada), Flancs, part interna de les cuixes, abdomen i natges.