Mesoteràpia Facial

Home / Mesoteràpia Facial
Mesoteràpia Facial

Mesoteràpia Facial

La mesoteràpia és una tècnica mèdica que consisteix a infiltrar petites dosis de diferents fàrmacs a la zona on s’espera que realitzin la seva acció. Això permet aconseguir un efecte terapèutic màxim reduint els efectes secundaris i el seu èxit depèn de la selecció del fàrmac. L’efecte terapèutic es correlaciona amb el nombre de puncions i la profunditat d’injecció. El màxim efecte es pot observar al cap de 3 setmanes de la sessió però es pot continuar amb l’activitat quotidiana l’endemà del tractament. Combinant els productes més avançats i la tècnica de Mesoteràpia, s’aconsegueix una revitalització completa de la pell.

 

Utilitzem complexos vitamínics, hidratants, tensors, vasodilatadors, inductors del col·lagen i àcid hialurònic, d’última generació.

Algunes persones poden presentar patologies autoimmunes i tenir contraindicats procediments amb els materials habituals. La mesoteràpia bio reguladora ens permet tractar-los amb seguretat.

L’aplicació de Plasma Ric en Plaquetes (PRP) és una tècnica que actualment té un gran auge en medicina estètica com a tractament antienvelliment ajudant a desintoxicar, drenar, nodrir, revitalitzar, mantenir i equilibrar les cèl·lules de la pell donant com a resultat un efecte rejovenidor i estimulant cel·lular molt intens.

Es considera un dels tractaments més avançats per rejoveniment facial encara que es poden aplicar també per rejovenir l’escot i les mans. Consta d’un protocol específic per a cada pacient en funció del grau d’envelliment i de les característiques de la seva pell. Habitualment la proposta és de 3 sessions, 1 cada mes.
El manteniment consisteix de 2-4 sessions a l’any. Els efectes apareixen amb el pas dels dies i augmenten a mesura que aquests transcorren. L’efecte és màxim als 20-30 dies després del tractament.