Nutrició

Home / Nutrició
Nutrició

Nutrició

Aconsegueix els teus objectius de manera saludable i sense passar gana!

En moltes ocasions, la pèrdua de pes no ha de passar únicament per reduir la quantitat d’ingesta. D’una manera controlada i mitjançant un pla d’hàbits d’alimentació i vida saludable s’obtenen resultats espectaculars.
La dieta és l’element més important per aconseguir una pèrdua de pes i millorar la teva salut. Si ho combines amb un pla d’exercici i els tractaments estètics específics, ho tindràs tot per assolir els teus objectius.
A Wellness Molins t’assessorarem i t’ajudarem a aconseguir-ho.

 

 

L’estudi de la composició corporal es fa mitjançant la impedància bioelèctrica.

La bioimpedància és la capacitat dels teixits de presentar una resistència al pas del corrent elèctric. Aquesta resistència depèn de la concentració d’aigua dels teixits i a la dimensió d’aquests. La bioimpedància, assigna valors quantitatius als diferents components corporals, la suma dels quals és igual al pes del pacient. L’Anàlisi de Composició Corporal significa determinar la quantitat de cada component corporal i la seva proporció en l’organisme. Petits canvis en la composició corporal actuen com un indicador de l’estat de salut. Si en l’organisme ocorren situacions fora del que normal, mitjançant l’anàlisi es poden detectar, i basant-se en el diagnòstic, es poden prescriure tractaments personalitzats.

Per elaborar dietes personalitzades hem de tenir en compte diversos aspectes de
cada individu des dels seus antecedents patològics personals fins a una valoració
exhaustiva de les preferències alimentàries, els hàbits personals, les condicions
laborals, les relacions socials, les condicions físiques, estil de vida, etc.
Per tant no és probable que tots siguem susceptibles d’aconseguir èxit amb el
mateix tipus de dieta o d’hàbits saludables. Personalitzant a cadascun dels nostres
pacients tindrem més probabilitat d’aconseguir les metes desitjades.

La intolerància alimentària són reaccions adverses de l’organisme envers aliments que no són digerits, metabolitzats o assimilats completament o parcialment. Si bé és cert que una dieta equilibrada satisfà les necessitats nutricionals del nostre organisme existeixen afeccions com la cefalea, sobrepès, fatiga crònica, etc. que poden tenir el seu origen en el consum de determinats aliments que el nostre organisme no tolera. Una vegada que es coneguin els resultats d’un test d’intolerància alimentària estarem en condicions d’adequar recomanacions dietètiques pertinents.

Dissenyem estratègies educatives individualment para fomentar estils de vida i
hàbits nutricionals saludables. Assessorem també els nostres pacients amb
patologies tals com: dislipèmies, hipertensió, diabetis mellitus, anèmia,
osteoporosis i altres.