Peelings amb carbó actiu

Home / Peelings amb carbó actiu

Peeling de Carboni Actiu amb Làser

És un tractament indolor i la seva realització no és complexa. S’estén una màscara de carbó actiu i seguidament s’aplica làser Neodimio Yag Q- Switched. En aplicar el làser les partícules de carbó en absorbir la llum exploten a través dels porus, aconseguint els estrats cutanis més profunds. Aquest mecanisme d’acció el converteix en una teràpia molt efectiva amb les següents propietats i aplicacions:

  • Higiene. El carbó actiu arrossega contaminants i cèl·lules mortes fent que aparegui la pell neta i renovada.
  • Peeling. Els components del carbó a l’activar-se per l’impacte de la llum produeixen una exfoliació responsable d’eliminar les capes epitelials queratinitzades, homogeneïtzar la textura cutània, tancar porus i aclarir hiperpigmentacions.
  • Rejoveniment. L’acció renovadora associada a l’efecte estimula la regeneració cel·lular provocant un augment de col·lagen i elastina. El resultat és el cutis més ters, signa amb menys arrugues i línies d’expressió.
  • Anti-Acne. L’efecte tèrmic produït pel làser potencia l’acció bactericida del carbó actiu. Així mateix contribueix a normalitzar l’activitat de les cèl·lules grasses, desinflama el teixit i s’eliminen els barbs.